NL EN
Hulp nodig met EV? Ga naar de nationale EV Helpdesk:
EV Helpdesk
EV app banner

De EV App

Gratis te downloaden
Download De EV App
E-Division we change your drive

E-Division

We change your drive
We change your drive one electric vehicle at a time

We change your drive

One electric vehicle at a time

EV Gemeenten

Voorlichting voor de bewoners en stakeholders

Werkwijze

Werken met gemeenten vergt een grote set non- commerciële skills. Maatschappelijk belang speelt daarbij een grote rol. Omdat de EV App onafhankelijk is en geen commerciële belang dient leent deze applicatie zich bij uitstek als info/voorlichtingstool voor alle stakeholders en bewoners van een gemeente.

MVO doelstellingen realiseren is een vaak ingewikkeld en relatief langzaam proces. In essentie gaat duurzame ontwikkeling over de vraag hoe onze samenleving/omgeving er in de toekomst uit zou moeten zien en hoe deze er nu voor staat. Door die twee met elkaar te vergelijken, hoe we er nu voor staan en waar we naar toe willen, krijgen onze klanten een idee wat ze moeten doen om dat ideaal te bereiken en wat dat mag kosten maar ook wat dat kan opbrengen.

Visie

Daar liggen, wat E-Division betreft diverse concrete kansen mits geschoeid op de zogeheten drie-kapitalenbenadering, PPP. Ecologische (Planet), het sociaal-culturele (People) en het economische (Profit).

Duurzame ontwikkeling betekent dat we streven naar de groei van ieder van deze kapitalen, maar dat de groei van één van de kapitalen niet ten koste mag gaan van de groei van één van de andere kapitalen.

E-Division helpt bedrijven en overheidsinstanties met de operationele EV vertaling van dit kapitaal want bij E-Division spreken we die taal.

Wij zijn uw EV Divisie